El Centre d'Estètica Núria Membrive t'ofereix els tractaments més innovadors, buscant sempre l'ambient més càlid, acollidor i relaxant.

ELS NOSTRES TRACTAMENTS

INDIBA DEEP BEAUTY

Viu l'experiència del sistema Priònic

La radiofreqüència Indiba com a nova alternativa per a la cel·lulitis i la flàccides corporal, produirà la producció de nou col·lagen reafirmant la pell, millorarà la elasticitat i flàccides, augment de la circulació, millora el to muscular i vascular, reafirmació del teixit i reducció del greix localitzat.

 

Tractament ideal per glutis, abdomen, pits, braços, cames i cartutxeres.

PRESSOTERÀPIA BALLANCER

Redueix volum, alleuja les cames cansades, preveu les varius i la cel·lulitis i millora la circulació.

Tècnica basada en l’aplicació d’un massatge mitjançant pressió controlada, contínua o alterna a diferents parts del cos de forma natural i relaxant. Ajuda a resoldre els problemes de retenció de líquids, varius, edemes, cel·lulitis...

A més de ser efectiu per a modelar la silueta, cames, metges, ventre, braços i glutis.

LPG

Remodela i reafirma la teva silueta

Aquesta tecnologia estimula la pell per reactivar l’activitat cel·lular adormida, de manera natural i sense dolor oferint resultats visibles immediats i sense efectes secundaris, amb la finalitat d’un cos més definit.

Elimina els greixos localitzats a les zones rebels.

Allisa la cel·lulitis eliminant les zones visibles.

Reafirma la pell ajudant a la seva tonicitat i flexibilitat.

T-MODELA

Perd de 50 a 70 centímetres de volum en una sola sessió

T-Modela, un tractament revolucionari, 100% natural, no invasiu, que aconsegueix reduir un mínim de vint centímetres per cada sessió.

La eficàcia del tractament consisteix en la sinèrgia del gel T-Shock que conté 31 extractes de plantes naturals que afavoreixen la mobilització dels greixos i la eliminació de les toxines de les zones cel·lulítiques.

 

La combinació amb el bandatge oclusiu impregnat amb una exclusiva barreja de sals minerals crea un efecte osmòtic en el teixit que potenciarà les propietats del gel per desenvolupar la seva acció de forma ràpida i profunda.

ALGUES KELP

Noves aliades per reduir i remodelar.

Nou tractament a base d'algues, wasabi i gingebre per acabar amb la cel·lulitis i els greixos.

 

El seu alt contingut en iode farà un paper fonamental en el funcionament metabòlic i en l'ajuda de cremar l'excés de greix. Participant de manera activa en el nostre sistema circulatori.

Vols venir a provar?

Podem donar-te hora

Truca'ns

Contacte

93 871 81 40

info@nuriamembrive.cat

Social

© 2019. Eric Ruiz & Nuria Membrive